Снимка УикипедияОснователят и главен изпълнителен директор  на Фейсбук Марк Зукърбърг е

...
Снимка УикипедияОснователят и главен изпълнителен директор  на Фейсбук Марк Зукърбърг е
Коментари Харесай

Ню йорк таймс: Зукърбърг забрани айфоните във Фейсбук

Снимка Уикипедия

Основателят и основен изпълнителен шеф  на Facebook Марк Зукърбърг е наредил на топ мениджърите на компанията да се откажат от айфоните си и да преминат на смарт телефони с операционна система Андроид, оповестява " Ню Йорк таймс ", представен от БНР.

Според изданието разпореждането е разследване на спора на Зукърбърг с шефа на Епъл Тим Кук.

През март 2018 Кук подлага на критика Facebook, обвинявайки обществената мрежа в интервенция в персоналния живот на потребителите и търговия с персоналните им данни. Той добави, че Епъл счита конфиденциалните данни за неприкосновени и няма желание да " монетаризира " персоналните данни на потребителите.

Кук разяснява абсурда с приключването на персоналните данни на 50 милиона консуматори на Facebook. Зукърбърг от своя страна назова тази рецензия повърхностна.

Дъ Върдж добавя, че и други софтуерни компании, да вземем за пример Снап, също са предложили на своите сътрудници да минат на Андроид. Изданието добавя, че голям брой мениджъри на Facebook към момента пишат туити с устройства на Епъл, само че допуска, че възбраната за прилагане на айфон не визира свободното време, отбелязва БНР.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР